پیشگیری یا درمان؟
 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
سلام دوست عزیز.خوشحال میشم آدرس وبلاگ من رو در وب خودت بذاری. بازهم به وب من سربزن.ممنونم





صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

 

خواص بی‌شمار روغن گل سرخ به خاطر اجزای موجود در آن است. این خواص شامل خاصیت نشاط‌آوری، ضدتب، ضدعفونت، ضد اسپاسم، ضد ویروسی، مسهل صفرا، ضد یبوست و ... است.
روغن گل سرخ
بی‌شک گل رز از زیباترین گل‌ها در تمام دنیا است و تا به امروز قصه‌ها و حکایت‌های زیادی راجع به این گل شنیده‌اید. حتماً کسی که هیچ اطلاعی از خواص آن نداشته باشد، باز هم از زیبایی آن لذت می‌برد.
روغن گل رز از بخار دادن گلبرگ‌های تازه گل رز به دست می‌آید که حاوی ترکیبات بسیاری مثل سیترونلول، سیترال، کارون، استات سیترونلیل، اتانول، فارنسول، متیل اُژنول، نرول، نوتانول و ... است.
از تأثیرات عاطفی و روانی این گل تقریباً همه باخبریم، پس اجازه دهید از خواص پزشکی روغن گل سرخ بگوییم.
تقویت‌کننده بدن و قوای جنسی
روغن گل رز باعث تقویت لثه‌ها، ریشه موها، پوست، عضلات، روده‌ها، رگ‌های خونی، جلوگیری از ریزش موها، از بین رفتن دندان‌ها و موارد بسیار دیگر می‌شود و علاوه بر تمام این موارد قوای جنسی را نیز تقویت می‌کند.
ضد اسپاسم
روغن گل سرخ به طرز معجزه‌آسایی گرفتگی سیستم تنفسی، روده‌ها و سایر اعضای بدن را کاهش می‌دهد. در ضمن برای درمان کشیدگی عضلانی و درد شکم نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
داروی اشتهاآور
روغن گل رز علاوه بر خواص بالا، اشتهاآور نیز می‌باشد. شکم را روان می‌کند، التهابات جسمی را کاهش می‌دهد و باعث عملکرد بهتر بدن و جلوگیری از ایجاد عفونت در بدن می‌شود.
بهبود عملکرد کبد
سلامت کبد باعث بهبود عملکرد آن می‌شود. روغن گل رز، کبد را قوی و سالم نگه می‌دارد و باعث عملکرد صحیح آن می‌شود و از عفونی شدن آن نیز جلوگیری می‌کند.
ضدویروس
برای محافظت در برابر ویروس‌ها و یا واکسینه کردن، بهتر است از این روغن استفاده کنید. روغن گل رز از شما در برابر عفونت‌های ویروسی محافظت می‌کند.
سلامت کبد باعث بهبود عملکرد آن می‌شود. روغن گل رز، کبد را قوی و سالم نگه می‌دارد و باعث عملکرد صحیح آن می‌شود و از عفونی شدن آن نیز جلوگیری می‌کند
ضد تب
بیمارانی که دچار تب بالا هستند، با این روغن می‌توانند از شر این وضعیت خلاص شوند. روغن گل رز باعث کاهش التهابات و تب می‌شود.
نشاط‌آور
روغن رز باعث افزایش و تقویت حس خود دوستی، اعتماد به نفس، امید و قدرت روحی روانی می‌شود و با افسردگی مقابله می‌کند. افرادی که از افسردگی رنج می‌برند، بهتر است از این روغن استفاده کنند. این روغن به زندگی شما امید می‌دهد. به همین دلیل از آن در رایحه درمانی زیاد استفاده می‌شود تا القا کننده افکار مثبت و احساسات خوشایند باشد.
ضد یبوست
در هیچ جای دنیا هیچ دارویی مۆثرتر از روغن گل رز برای رفع یبوست نیست. این روغن بدون آنکه عوارض و خطراتی به دنبال داشته باشد، روی روده‌ها اثر می‌گذارد.
آرام‌بخش
روغن گل رز مثل دارویی بسیار قوی اعصاب را آرام می‌کند و باعث افزایش توان برای رویارویی با شوک‌های ناگهانی می‌شود. همچنین اختلالات ناشی از افزایش سن را کاهش می‌دهد.
تقویت کننده پوست
روغن گل رز برای اولین بار در قرن دهم تقطیر شد. امروزه نیز به طور عمده عصاره گل رز در این کشور تولید می شود که برای تهیه مقدار کمی از آن به تعداد زیادی برگ گل رز نیاز است.  از روغن رز به صورت غلیظ و مخلوط شده با روغن های دیگری مانند بادام، هسته انگور و... استفاده می شود.
این روغن به صورت موضعی نیز استفاده می شود. استنشاق بخار آن، احساس خوشحالی و امید در فرد به وجود می آورد. تقویت کننده ریشه مو و پوست است. رگ های خونی کوچک را منقبض می کند و برای متوقف کردن جریان خون، روی زخم ها یا بریدگی ها مالیده می شود.
* لکه های مربوط به جوش، آکنه و زخم ها را کم رنگ می کند.
* کمپرس با آب سرد یا ولرم حاوی روغن گل رز، دردهای مزمن از جمله گرفتگی عضله به علت قاعدگی یا سردرد را تسکین می دهد.
سایر خواص
این روغن باعث تولید منظم هورمون‌های بدن می‌شود و آن‌ها را متعادل نگه می‌دارد. از بهترین روغن‌ها برای افزایش درخشندگی پوست و جوانی است. همچنین ایجاد احساس شادی نموده و به درمان سردرد کمک می‌کند و در درمان آسم، کم آبی بدن و برخی عفونت‌های خاص دیگر نیز مۆثر است.
 
 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

 
 

برای اینکه قلب سالمی داشته باشید، باید سالم غذا بخورید و دستورهای غذایی‌ای را انتخاب کنید که سرشار از کلسیم، ویتامین D، منیزیم و پتاسیم بوده و حاوی مقدار کمی از چربی‌های اشباع شده، کلسترول و سدیم باشند.
 
 
یكی از اهداف  همه پزشكان و به‌خصوص متخصصان قلب این است كه  همه افراد یاد بگیرند که چگونه برای اینکه قلبشان خوب کار کند، وقت بگذارند.  این مسئله شامل دو مرحله ساده است :
اول اینکه، میزان فشارخون خود را به طور منظم اندازه‌گیری کنید. (از هر نفر فرد بالغ که مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند، یک نفر دچار فشارخون بالاست. این یعنی فشار خون آنها بالاتر از میزان معمول و مطلوب 80/120 است).
دوم، آگاهی از آنچه می‌تواند این عدد را کنترل كند و سطح فشارخون را به میزان مناسب و متناسب با سن و نیاز شما نگه دارد.
 

 

تخمه جانتان را نجات می‌دهد
تخم‌کدوی بدون نمک:  تخمه بخورید. این یك نوع تخمه ضرر كه ندارد خوب هم هست، زیرا دارای منیزیم و برای قلب بسیار مفید است. شما  می‌توانید به راحتی آن را به عنوان میان‌وعده استفاده کنید یا اینکه آن را با ادویه‌های بدون نمک بو دهید و خشک کنید و در پیش‌غذاهای خود و روی سالادها از آن استفاده کنید. در پاستای اسفناج نیز می‌توانید تخم کدو بریزید.

 

ساندویچ سالم
اسفناج:  اسفناج قلب را سالم نگه می‌دارد، زیرا حاوی پتاسیم، منیزیم، اسید فولیک و نیترات طبیعی است كه همه اینها به كار سلامت قلب می‌آیند.  این گیاه را می‌توانید در ساندویچ، سالاد یا پاستای خود بریزید یا اینکه از آن پستو (نوعی سس ایتالیایی) درست کنید.

 

فرق آبپز و سرخ‌شده
سیب‌زمینی : سیب‌زمینی حاوی پتاسیم، منگنز و آنزیم آنتوسیانین (ماده‌ای ترکیبی که سیب‌زمینی را به رنگ‌های  زرد،  قهوه‌ای و گاه حتی بنفش درمی‌آورد) است که می‌تواند سبب پایین آمدن فشارخون شود اما به شرطی كه آن را سرخ نكنید و آبپز یا بخارپز نوش‌جان كنید.

 

چربی خودتان را پایین بیاورید

 

لوبیا: لوبیا شامل مواد مغذی‌ای از قبیل منیزیم، پتاسیم و فیبر فراوان و پروتئین بالاست که قندخون را تنظیم کرده و سطح کلسترول بد خون را هم کاهش می‌دهد.  بهترین كار این است كه سالاد لوبیا درست کنید یا در کنار بشقاب غذای خود کمی از لوبیا استفاده کنید یا می‌توانید مقداری از آن را روی سالاد اسفناج خود بریزید.

 

دفع سدیم به شیوه طبیعی

 

برگ گیاه کاسنی : كاسنی حاوی منیزیم است و از آن مهم‌تر اینكه خاصیت ادرارآوری دارد؛ یعنی این گیاه برگدار بدون اینکه پتاسیم بدن خود را از دست بدهید، سدیم اضافی را از بدن دفع می‌کند. شما می‌توانید با آن سالاد درست کنید یا در پاستا از آن استفاده کنید.

 

جایگزین گوشت كنید

 

قارچ  : قارچ سرشار از آهن، زینک، پتاسیم، ویتامین D و میزان زیادی مواد طبیعی است که باعث خوش‌طعم شدن سقف دهان می‌‌شود. شما می‌توانید در غذاهای خود به جای گوشت قرمز از این گیاه گوشتی استفاده کنید.
یك توصیه قدیمی عالی
ماهی سفید : از قدیم به همه افرادی كه مشكل قلبی داشتند توصیه می‌شد ماهی بخورند، زیرا ماهی سرشار از روغن امگا3 است که یک رقیق‌کننده طبیعی خون محسوب می‌شود. شما می‌توانید ماهی را به صورت‌های مختلف اعم از سرخ کردن در تابه، به صورت کبابی یا طبخ در فر استفاده کنید.

 

بروکلی  : این گیاه حاوی فیبر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و ویتامین C است. بروکلی را کمی بخارپز، بعد خرد و به آن کمی سبزیجات سبز روشن اضافه کنید یا اینکه آن را به صورت خام با لوبیا سفید میل کنید تا فشارخونتان را کاهش دهد.

 

http://dl.clip2ni.com/2011/6/1340998469_693jw8.gif

این موارد شامل ورزش، داشتن وزن مناسب، دوری از مصرف سیگار و بهتر از همه خوردن غذاهای سالم است. برای اینکه قلب سالمی داشته باشید، باید سالم غذا بخورید و دستورهای غذایی‌ای را انتخاب کنید که سرشار از کلسیم، ویتامین D، منیزیم و پتاسیم بوده و حاوی مقدار کمی از چربی‌های اشباع شده، کلسترول و سدیم باشند. اما این مسئله چگونه در قفسه‌های فروشگاه مواد غذایی و  بشقاب غذای شما تفسیر می‌شود؟ بهترین كار این است كه آنچه را از قفسه‌های مواد خوراکی برمی‌دارید، مورد بررسی قرار دهید و آشپزی با سیب‌زمینی، اسفناج و تخم کدو را فراموش نکنید. این خوراکی‌ها را می‌توانید به عنوان صبحانه یا در کنار ناهار و شام خود استفاده کنید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

 

http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/6973.jpg
 بيشتر مردم علاقهزيادي به مصرف چغندر ندارند، اگر شما هم جزو اين دسته هستيد به شما توصيه مي کنيم براي حفظ سلامت خود اين صيفي را به برنامه غذايي خود اضافه کنيد. چغندر منبع عالي آهن است و ميزان انرژي بدن را بالا مي برد و سيستم دفاعي بدن را تقويت مي کند. اين گياه از بدن در برابر رشد سلول هاي سرطاني محافظت مي کند.

* به نقل از سايت «ehow»، مصرف منظم آب چغندر، فشارخون را کاهش مي دهد. * از فرد در برابر بيماري هاي قلبي،

عروقي محافظت مي کند. * چغندر حاوي منيزيم است؛ اين ماده معدني مانع از پوکي استخوان مي شود. * مسهل طبيعي

است، از يبوست و بواسير پيش گيري مي کند. * با بالا بردن ميزان سرتونين، خلق و خوي فرد را بهبود مي بخشد. *

اسيدفوليک موجود در آن براي رشد سلول هاي جديد موثر است. * مصرف منظم آب چغندر، واريس را از بين مي برد. *

آب آن با خواص قليايي که دارد، با اسيديته معده مقابله مي کند

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

برخي از مواد غذايي در رفع درد و التهاب بسيار موثر است و مصرف آن، بهترين درمان براي رفع برخي مشکلات جسمي محسوب مي شود. در اين مطلب به بعضي از اين مواد غذايي اشاره مي کنيم.

دانه و روغن کتان؛ اين دو ماده سرشار از روغن هاي طبيعي است که در بدن به ماده اي شبيه هورمون تبديل مي شود و ميزان التهاب را کاهش مي دهد.

گردو؛ مانند دانه کتان، گردوي خام بدون نمک سرشار از امگا۳ است و درد و التهاب را کاهش مي دهد.

فلفل قرمز؛ به نقل از سايت «MSN»، ترکيبي قوي و ضدالتهابي به نام کپساسين موجود در فلفل قرمز با التهاب مقابله مي کند.

کرفس و دانه کرفس؛ نتايج تحقيقي که روي اين ۲ ماده انجام شده است، نشان مي دهد بيش از ۲۰ ترکيب ضد التهابي در اين گياه وجود دارد.

گيلاس؛ اغلب افراد با احساس کمترين دردي، به مصرف آسپرين رو مي آورند. اين در حالي است که محققان دريافته اند عصاره گيلاس ترش در تسکين دادن التهاب ۱۰ برابر موثرتر از آسپرين است.

سبزي هاي برگ هاي سبز؛ برگ چغندر و اسفناج حاوي ميزان بالايي از مواد معدني مانند کلسيم و منيزيم است. اين مواد معدني براي از بين بردن التهاب به بدن کمک مي کند.

ماهي؛ متخصصان مي گويند، با مصرف روغن ماهي ۴۰ تا ۵۵ درصد ميزان ترشح «سيتوکينز» در بدن کاهش مي يابد که اين امر به طور مستقيم روي سيستم دفاعي تأثير مي گذارد. «سيتوکينز» مفاصل را از بين مي برد و التهاب ايجاد مي کند.

زنجبيل؛ محققان دريافته اند زنجبيل نسبت به داروهاي غيراستروئيدي و غيرالتهابي در از بين بردن التهاب موثرتر است.

عکس متحرک, تصاویر زیبا ساز وبلاگ, قشنگ, جالب,عکس انیمیشن 

[ سه شنبه 28 شهريور 1391برچسب:موادغذایی ضد التهاب,ضد التهاب ها,ضد التهاب, ] [ 12:33 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

 

روغن سدر، داراي خواص دارويي زيادي است. به نقل از سايت «ehow»، اين روغن در از بين بردن آکنه و جوش موثر است.
شامپوهاي حاوي اين روغن در کنترل شوره سر موثر است. از لحاظ دارويي نيز علايم سرماخوردگي و آنفلوآنزا از جمله سرفه و احتقان را تسکين مي دهد. احتقان را نيز که با برونشيت و سينوزيت همراه است، کاهش مي دهد.
درد و ورم بر اثر آرتريت را تسکين مي دهد و مشکلات پروستات و عفونت هاي مجراي ادراري را برطرف مي کند. خاصيت ضدعفوني کننده دارد. هر نوع اسپاسم در سيستم تنفسي، روده، عضله، قلب و عصب و ناراحتي هاي مرتبط با آن را از بين مي برد. تقويت کننده عضله، پوست، سيستم عصبي، معده و سيستم گوارشي است. به عنوان منقبض کننده، دندان درد را درمان و لثه ها را تقويت مي کند.
به دفع سموم، مانند اسيد اوريک، چربي و آب اضافه کمک مي کند. درد، عوارض جانبي مانند حالت تهوع، خستگي مفرط و ناراحتي هاي مرتبط با قاعدگي با مصرف اين روغن کاهش مي يابد. روغن سدر با خاصيت تسکين دهنده، آرام بخش، درمان کننده التهاب و خارش پوست است.
[ دو شنبه 27 شهريور 1391برچسب:خواص روغن سدر,روغن سدر ضداحتقان,سینوزیت,سدر, ] [ 12:34 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

 

مصرف مسکن هايي مانند آسپرين، ايبوپروفن و استامينوفن باعث افزايش فشارخون مي شود و خطر بيماري هاي قلبي را افزايش مي دهد.مصرف مسکن که در ايران ۵برابر ميانگين جهاني است، باعث افزايش خطر سکته مي شود.مصرف مسکن در دوران بارداري باعث ايجاد سندروم «پاچنبري» در کودکان مي شود و از طرفي خطر ابتلا به شکاف کام در کودکان را ۳۰ تا ۸۰درصد افزايش مي دهد.مصرف مسکن بعد از حمله قلبي باعث افزايش حمله قلبي مجدد مي شود.
مصرف مسکن به کليه آسيب مي رساند.
مصرف مسکن توان توليد مثلي جنين پسر را کاهش مي دهد.
مصرف مسکن باعث سردرد مزمن در کودکان مي شود.
مصرف مسکن باعث کاهش توان شنوايي افراد مي شود و ...
خبرهايي از اين قبيل که هر روز روي سايت هاي خبري مشاهده مي شود، بيانگر نتايج تحقيقات دانشمندان است؛ همه اين نتايج بيانگر اين موضوع مهم است که مصرف مسکن براي سلامت مضر است و باعث بروز مشکلات جديد براي بيمار مي شود. بيراه نرفته ايم اگر به اين نکته اشاره کنيم که چه بسا بسياري از مشکلات سلامت ، ناهنجاري هاي مادرزادي، مشکلات باروري و ... مربوط به مصرف بي رويه مسکن هايي بوده است که سال هاي نه چندان دور مردم جامعه ما مصرف کرده اند. اما پرسش اصلي اين است که با وجود اين همه هشدارها، چرا مسئولان بهداشت و سلامت جامعه به فکر حذف اين داروها يا کاهش تجويز آن به بيماران نيستند و باز هم داروهاي مسکن به راحتي در داروخانه ها و بدون تجويز پزشک در اختيار همگان قرار مي گيرد.
اگر ما به اين حقيقت پي ببريم که مصرف مسکن نه تنها دردي را کم نخواهد کرد بلکه باعث پنهان شدن درد و بيماري مي شود و ممکن است عوارض جانبي بر اعضا و جوارح سالم بگذارد آيا باز هم به همين راحتي چند قرص رنگارنگ را در برنامه روزانه مان قرار مي دهيم يا اين که با احتياط بيشتر حتي داروهايي مانند آسپرين را که به ادعاي برخي از محققان باعث رقيق شدن خون مي شود، مصرف مي کنيم، به نظر نگارنده مسکن ها نه تنها کمکي به درمان بيماري نمي کند بلکه خطرزاهاي بسته بندي شده اي است که به راحتي در اختيار همه قرار مي گيرد.
[ یک شنبه 26 شهريور 1391برچسب:مسکن ها,عوارض ضد دردها,عوارض مسکن ها,مسکن, ] [ 12:16 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

نعناع در کشورهاي خاورميانه و ويتنام به وفور در پخت و پز استفاده مي شود. اين گياه به دليل خاصيت درماني ارزش زيادي دارد.
به نقل از سايت «ehow» استفاده از نعناع به طور منظم در برنامه غذايي، رشد باکتري ها و قارچ ها را کاهش مي دهد.دم کرده آن، سندروم روده تحريک پذير را کاهش مي دهد و معده را پاک سازي مي کند.سموم را از بدن دفع مي کند.مصرف دم کرده آن درد معده را کاهش مي دهد.منبع اسيد چرب امگا۳ است.
حاوي ويتامين A،C و منگنز است. ويتامين C ميزان آسيب راديکال هاي آزاد به بدن را کاهش مي دهد. منگنز نيز در سوخت و ساز چربي و پروتئين نقش مهمي دارد.در بهبود نفخ موثر است و علايم تهوع و اسهال را کاهش مي دهد.ماده طبيعي شيميايي آن، باکتري هاي بدبو کننده دهان را از بين مي برد.برگ هاي خرد شده نعناع، سفيدکننده دندان است.سردرد و ميگرن را تسکين مي دهد.استشمام کردن روغن آن، آرام بخش است.خاصيت ضدقارچي آن، براي درمان آسم و بيماري هاي حساسيت زا موثر است.دم کرده آن درد قاعدگي و خون ريزي زياد را کاهش مي دهد.براي درمان آکنه پوست هاي خشک، هر شب قبل از خواب آب نعناع روي آکنه بماليد و صبح روز بعد با آب بشوييد.
[ پنج شنبه 23 شهريور 1391برچسب:خواص نعناع,نعناع ضد باکتری و ضد قارچ,نعناع, ] [ 19:16 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

 

محققان همواره بر اهميت تغذيه مناسب و رژيم سالم تاکيد کرده اند اما از آن جا که تنوع مواد غذايي بسيار زياد است؛ همواره سوالات مختلفي درباره نحوه غذا خوردن و تاثير ترکيب مواد غذايي مطرح مي شود که در اين مطلب به نقل از «Readers digest» به بررسي نکاتي در اين زمينه مي پردازيم.
*مصرف همزمان شير وماهي:برخي معتقدند اين ترکيب باعث ظاهر شدن لکه هاي پوستي مي شود اما هيچ علت علمي وجود ندارد که مصرف همزمان شير و ماهي منع شده باشد. دستورهاي غذايي زيادي وجود دارد که در آن از ترکيب ماهي و شير استفاده شده و هيچ مشکلي هم به وجود نيامده است.
*مصرف آب هنگام غذا خوردن:
اگر چه مصرف آب باعث احساس سيري مي شود، اما به روند گوارش آسيب نمي رساند. مگر اين که در حجم زياد و با اختلاف دماي بسيار نسبت به مواد غذايي مصرف شود.
*آيا پس از صرف غذا مي توان ميوه خورد؟
کارشناسان معتقدند مصرف ميوه بلافاصله پس از صرف غذا، ناراحتي گوارشي مانند نفخ و اسيديته به وجود مي آورد. علاوه بر آن، ميوه مانع هضم بعضي از مواد مغذي مي شود. بنابراين مصرف ميوه را به يک ساعت پس از صرف غذاي سنگين موکول کنيد.
*آيا شام خوردن باعث چاقي مي شود؟
به گفته متخصصان، اين که چه زماني غذا مي خوريد باعث چاقي نمي شود بلکه اين که چه مي خوريد و چند کالري مصرف مي کنيد باعث چاقي مي شود. اما بايد به اين نکته توجه داشت که دير خوردن غذا در هنگام شب يک عادت ناسالم است و اختلال خواب ايجاد مي کند.
*آيا مي توان بلافاصله پس از غذا خوردن شنا کرد؟
مردم بر اين باورند که هنگام هضم غذا، خون در معده جريان پيدا مي کند و جريان خون در عضلات کاهش مي يابد و اين امر به گرفتگي عضله مي انجامد و احتمال غرق شدن فرد وجود دارد. اما متخصصان مي گويند، هر فعاليت شديد ديگر هم بلافاصله پس از غذا خوردن به استفراغ و گرفتگي عضله منجر مي شود.
*آيا مصرف شکلات کاکائويي باعث بروز آکنه مي شود؟
اين باور به قدري شايع است که والدين و نوجوانان آن را قبول کرده اند اما هيچ ادله علمي آن را ثابت نکرده است. در بسياري از موارد مصرف غذاهاي مختلف، علت بروز جوش يا آکنه است و شايد يکي از مواد حساسيت زا شکلات کاکائويي باشد.
*آيا مصرف شير و زعفران روي رنگ پوست کودک تاثير مي گذارد؟

رنگ پوست نوزاد به وراثت ارتباط دارد و مصرف متعادل اين مواد تأثيري در رنگ پوست ندارد

[ دو شنبه 13 شهريور 1391برچسب:تغذیه,نکات تغذیه ای,تغذیه صحیح, ] [ 11:56 ] [ Mahtab ]

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 2516
بازدید کل : 316287
تعداد مطالب : 243
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1